Om os

MUMA

 

Restaurant • Café • Kulgrill

 

Velkommen til MUMA.dk

 

OM OS


MUMA er en moderne restaurant & café med særlig fokus på autentisk Tyrkisk mad med et twist af Istanbul, vores mærkesag er at skabe en atmofærisk oplevelse af Tyrkiet, samt give jer smagen af det Anatolske køkken..

I Restaurant MUMA har vi over 20 års erfaring i det tyrkiske køkken, vi stræber efter at lave så autentisk mad som muligt.

Med opskrifter som er gået i arv og udviklet af eksperter i faget, har vi formået at kokkerere tyrkiske specialiteter som skal deles med jer.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Vi har samlet alle vores favoritretter i det tyrkiske køkken og udvalgt kun de bedste til vores menukort.

Vi laver også klassiske retter som burgere, sandwiches og salater.

For at fuldende den autentiske oplevelse af tyrkiet, kan vi tilbyde hjemmelavet desserter som fx. künefe, baklava eller sütlac, som naturligvis skal nydes med en kop tyrkisk kaffe eller tyrkisk te.

Restauranten

 

Hav en oplevelse af Anatolien i hyggelige og atmosfæriske lokaler, med traditionel service, indretning og omgivelser.

Med plads til 125 personer kan vi klare de fleste slags arrangementer, så hvis i går og vil holde en fødselsdag, reception, firmamiddag etc. så tøv ikke med at kontakte os på info@MUMA.dk eller på telefon 38284888 - vi skræddersyr den helt rigtige oplevelse til netop jeres behov.

Alt vores mad er halal, og vi serverer ikke alkohol.

 

Brunchtallerken med et bredt udvalg af elementer - ligesom på det tyrkiske morgenbord.


"Kahvalti" som er det vigtigste måltid på dagen, skal naturligvis ikke skæres ned på. Vi har tilføjet masser af forskellige elementer fra det tyrkiske morgenbord på én tallerken, så vores gæster kan få den ultimative start på dagen.


Ægte kulgrill - for den helt rigtige smag


"Izgara" er den absolut bedste tilberedningsmetode til tyrkiske kødretter, som giver maden nuancer af røg og smag af grill.

Vi har et bredt udvalg af retter som bliver tilberedt på grillen fx. hele fisk, adanaspyd, lammespyd, kylling eller kalvelever.


Anatolske desserter - til den søde tand

 

"Tatli" er folkets favoritspise. Som vi siger i MUMA - maden går i maven, men desserten går i hjertet.

I Tyrkiet får man ikke altid dessert i forbindelse med et måltid, tværtimod er det meget almindeligt at man får søde sager som baklava, künefe eller sutlac sammen med en kop tyrkisk te eller tyrkisk kaffe.

Vores tykiske desserter i MUMA er naturligvis hjemmelavet!

Restaurant MUMA - Frederikssundsvej 123K 2700 Brønshøj - +45 38284888